Gepubliceerd op: 28-01-2020

Ben je gedreven door participatie? Op zoek naar inspiratie? Benieuwd hoe collega's hun participatieknopen ontwarren? Wil je inzicht krijgen in hoe je zelf in je projecten staat? 

Aan ervaring en enthousiaste initiatiefnemers rond participatie is er in Vlaanderen zeker geen gebrek. Waar het wel nog aan ontbreekt, is het bundelen, delen en verdiepen van praktijkervaring. Daarom stelt Kenniscentrum Participatie (Departement Kanselarij en Bestuur van de Vlaamse overheid) in samenwerking met de VVSG in 2020 opnieuw een groep samen om als lerend netwerk een traject van vijf sessies te doorlopen. 

Wie kan deelnemen? Vlaamse en lokale ambtenaren en mensen van non-profit organisaties met ervaring in het opzetten van participatietrajecten, procesbegeleiding, cocreatie, stakeholdermanagement en faciliteren. Mensen die bereid zijn om hun kennis en ervaring te delen en willen leren van en met anderen. 
 

Interesse?

Stuur uiterlijk tegen maandag 18 februari een korte motivatie naar Ilse.dries@vlaanderen.be en merijn.vandeneede@vlaanderen.be. Meer info kan je vinden via https://overheid.vlaanderen.be/communicatie/participatie/lerend-netwerk-participatie