Auteur:

Gepubliceerd op: 01-09-2020

Dit jaar ziet het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker er helemaal anders uit. Corona steekt een stokje voor een traditionele verkoop met vrijwilligers aan winkels en deur-aan-deur. Daarom biedt de organisatie zijn vermaarde azalea’s voor het eerst in 25 jaar enkel online te koop aan. Dat wordt een fikse uitdaging waarbij ze alle hulp van steden en gemeenten kunnen gebruiken.  

We delen hun warme oproep om hun plantjesverkoop in de kijker te zetten via uw gemeentelijke communicatiekanalen. Denk aan een berichtje op jullie website of nieuwsbrief, een post op sociale media of een oproep op jullie intranet. Op komoptegenkanker.be/plantjesweekend kan je kant-en-klaar promotiemateriaal downloaden (teksten, foto’s, afbeeldingen, het logo, een filmpje enz.).

Een plantje kopen kan nog t.e.m. 20 september via plantjesweekend.be. Met de opbrengst realiseert Kom op tegen Kanker zorg- en steunprojecten voor mensen met kanker en hun families. Geven jullie hun actie een duwtje in de rug? Want elk plantje helpt een handje. Meer info: plantjesweekend@komoptegenkanker.be of 0800 65 777.

Veerle Cortebeeck