Auteur:

Gepubliceerd op: 16-01-2020

Op 11 februari organiseert de VVSG haar tweede Voedseldag. In Les Ateliers Des Tanneurs (Brussel) gaan we dieper in op de verschillende kansen die initiatieven rond voedsel bieden. Ook binnen het domein van economie kunnen lokale voedselprojecten en voedselstrategieën een positieve impact hebben. Zo versterken deze acties de visibiliteit van heel wat lokale ondernemers. Ook werkgelegenheid en economische innovatie krijgen een boost als je inzet op lokaal voedsel.

Laat je inspireren op de Voedseldag en:

  • Ontdek hoe toffe marketing en innovatief design jouw streekproducten weer in de kijker zetten
  • Krijg tips om lokale boeren in contact te brengen met klanten uit jouw gemeente
  • Verneem hoe je de eigen horeca meekrijgt in het verhaal van lokale producten
  • Leer over duurzame caterings- & voedingsopdrachten
  • Ervaar hoe je jouw expertise inzet om het korte-ketenverhaal verder te ondersteunen

Als kers op de taart serveren twee topchefs van Jong Keukengeweld een 'zero waste' korte-ketenlunch.

Zin gekregen in meer? Ontdek hier ons volledige programma met alle creatieve workshops, inspirerende sessies en verrassende werkbezoeken.

Blijf niet op je honger zitten en schrijf je in voor deze smaakvolle en leerrijke dag.

 

Meer Info

Inhoudelijk | Steven Desair, stafmedewerker lokale voedselstrategie
steven.desair@vvsg.be 02.211.55.66

Praktisch | Kirsten Hachmang, verantwoordelijke organisatie evenementen en vormingen
kirsten.hachmang@vvsg.be 02 211 55 80

Thomas Rottiers