Op één voormiddag bieden we u een overzicht van wat er in 2018-2019 (juni tot juni) allemaal veranderd is in het beleid en de regelgeving met betrekking tot de ouderenzorg (woonzorgcentra, kortverblijf, dagverzorging, assistentiewoningen). De nadruk ligt op ouderenzorg specifieke regelgeving: het woonzorgdecreet en de bijhorende uitvoeringsbesluiten, omzettingsbesluiten voorafgaande vergunning, de regelgeving over de financiering, enz. We leggen uiteraard de nodige accenten die relevant zijn voor de openbare sector.

Ook algemene regelgeving die actueel is voor de openbare ouderenzorg, komt aan bod (vb. in 2018 was dit Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Kortom: een toelichting van formaat waarna u een overzicht heeft over wat er allemaal gewijzigd is in de regelgeving voor de ouderenzorg van juni 2018 tot juni 2019.

 

Doelgroep

Directeurs, kwaliteitscoördinatoren, hoofdverpleegkundigen en hoofden bewonerszorg van WZC, verantwoordelijken van DVC, verantwoordelijken ouderenzorg binnen de gemeente, etc.

 

Deelnameprijs

  • € 60 (VVSG-leden)
  • € 180 (niet-leden)

 

Info

 

__________

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vorming.

 

Betalen

Je betaalt na ontvangst van factuur.

 

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vormig.
aarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan.
Bent u onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat u vervangen door een collega.

__________

 

Organisatie

Deze vorming is een organisatie van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG vzw).

 

Opleidingssessies

06 jun '19
11 jun '19
14 jun '19