Foto van Arnaut Hauben en zijn cameracrew
©️ VRT

Auteur:

Gepubliceerd op: 06-10-2023

Vanaf het voorjaar van 2024 lanceert VRT 1 een boeiend project: Podwalks met Arnout Hauben. Podwalks zijn gps-gestuurde audiotours die je begeleiden tijdens het wandelen. Het concept is simpel maar krachtig: "Wandel dwars door Vlaanderen met Arnout Hauben, terwijl je via de VRT podwalk app wordt geleid langs de mooiste natuurgebieden, interessante historische sites en steden en gemeenten met boeiende verhalen."

VRT 1 nodigt steden en gemeenten uit om hun prachtige wandelroutes van ongeveer 5 km aan te bieden, waarlangs boeiende verhalen te vertellen zijn. Ze zijn op zoek naar routes liefst met een link naar geschiedenis, zodat de deelnemers niet alleen genieten van de natuur, maar ook leren over de geschiedenis van hun omgeving.

Om deel uit te maken van dit project wordt er een financiële bijdrage gevraagd. Lees de exacte voorwaarden en meer informatie over deelname in het bijgevoegde dossier.
 

Interesse?

Heeft jouw stad of gemeente een geschikte wandelroute en wil je deelnemen aan dit project? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met Griet Verbruggen via griet.verbruggen@vrt.be

 

Deze oproep past in het samenwerkingsprotocol tussen de VVSG en de VRT.

Nathalie Debast